LOOSISTER

Rockväen ja muidenkin kansanosien olohuone Rockbistro Bar Loosister aukesi toukokuussa 2013 Helsingin Kurviin. Osoitteessa Hämeentie 50 sijaitsevan ravintolan keskeinen ajatus on täyttää alkuperäisen Bar Loosen jättämä tyhjiö pääkaupungin ravintolakartalla. Bar Loosisterista löydät leppoisaa tunnelmaa, mielivaltaisesti vaihtuvaa musiikkia ja konstailematonta sapuskaa. Aika ajoin lavalla nähdään intiimejä akkarikeikkoja ja arki-iltoja piristetään omaperäisellä ohjelmatarjonnalla. Eikä tässä vielä kaikki. Oluet tarjoillaan tietenkin vanhan liiton kahvatuopeista.

Bar Loosisterin sisustuksessa on käytetty legendaarisia rock-kuvia, vinyylilevyjä sekä alkuperäisen Bar Loosen varastosta löytynyttä vanhaa tavaraa. Vanhan ravintolan vaihtaessa paikkaa Bar Loosen porukalla oli ongelma: vanha jukeboksi uhkasi jäädä sijoitusongelmien vuoksi varastoon pölyttymään. Piti rakentaa “Löysän” vanhalle jukeboksille uusi, viihtyisä koti.

Bar Loosister seuraa yhä ensimmäisen Bar Loosen viitoittamaa tietä. Baarissa näkee vain satunnaisesti livemusiikkia, sillä pelimerkit on sijoitettu paitsi ruokaan myös tunnelmaan – ja sijaintiin. Nykyinen Bar Loose sijaitsee keskustassa, mutta sisarravintola pystytettiin tietoisesti loistavien liikenneyhteyksien päähän Kallioon, Helsingin baarikulttuurin kehtoon.

Bar Loosisterin keittiö on auki  Su-To avauksesta 23.30 asti ja Pe-la aina 02 astii. Tarjolla on konstailematonta ruokaa ja reiluja annoksia niin vegaaneille kuin paatuneille lihansyöjille. Ravintolassa on liki sata asiakaspaikkaa ja alakerrassa sijaitsee kaupungin komein tilaussauna (n. 16 hengelle).

Bar Loosisteriin on helppo tulla, mutta tunnelman vuoksi sieltä on vaikea lähteä!

>> VIEW GALLERY >> VIEW GALLERY >> VIEW GALLERY
   
Bar Loosister All rights reserved © 2019 - Privacy policy