SAUNA

Kurvin kuumin paikka eli Bar Loosisterin sauna avattiin helmikuussa 2014.

 

Sauna tarjoaa mainion paikan viihtyä ja virkistyä Hämeentiellä – aivan Kallion ytimessä. Saunareissulle on mahdollista tuoda omat virvokkeet mukanaan ja Bar Loosisterin mainio keittiöhenkilökunta loihtii tilauksesta kylpijöille syötävää. Kaupungin rokeimpaan saunakompleksiin mahtuu kerrallaan 16 henkilöä ja lauteille on tilaa kymmenelle löylynlyömälle.

Paikan päältä on mahdollista vuokrata tarvittaessa pyyhkeet hintaan 3 € / kpl. Koska sauna on ravintolatiloissa, edellytämme vierailta täysi-ikäisyyttä. Saunan oleskelutiloista löytyy muiden muassa Viasat Urheilu, videotykki, jääkaappi, Dvd-soitin, stereot sekä mahdollisuus kuunnella samaa musiikkia kuin ravintolan yläkerrassa soitetaan – jopa saunan lauteilla!

Tervetuloa saunomaan!

>> VIEW GALLERY >> VIEW GALLERY >> VIEW GALLERY >> VIEW GALLERY

Varaukset

Tee saunaan online-varaus suoraan netissä. Ajan tasalla olevan varaustilanteen näet varauskalenterista ja varaamaan pääset klikkaamalla vapaata päivää tai ”Varaa tästä”-linkkiä. Online-varaus maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla (yrityksille myös laskuvaihtoehto) ja varaus vahvistuu välittömästi.

Varaa Nyt

Hinnasto

Sauna on varattavissa seuraavasti:

SUUNUNTAI – TORSTAI 170€
5h vuoro klo 15.00 – 00.00 väliltä

PERJANTAI – LAUANTAI 290€
4h vuoro 1. klo 12.00 – 19.00 väliltä
4h vuoro 2. klo 20.00 – 01.00 väliltä

 

Yli neljän tunnin vuoroista veloitamme 30€/lisätunti.

Pyyhevuokra 3 € / kpl

Hinnat sisältävät alv 24%

Vuokraaja on korvausvelvollinen mahdollisesta rikkoutuneesta irtaimistosta sekä ylimääräisestä siivouksesta (esim. oksennus tai tahallinen sotkeminen). Ylimääräinen siivous maksaa tapauskohtaisesti 75-200 €.

Loosister Saunamenut

Saunalle on mahdollista tilata yhtenäinen erikoismenu (ks. alla). Tilaukset viimeistään kaksi vuorokautta ennen saunavarauksen ajankohtaa. Otamme huomioon mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot.

 

MENU 1: BURGER+WINGS COMBO

Juustohampurilainen+5 wings/hlö

10€/HLÖ

MENU 2: LOOSISTERIN LIHAPULLAT

Loosisterin lihapullat jaloviinakermakastikkeessa, perunamuusia.

14€/HLÖ

MENU 3: LOOSISTERIN JÄTTIPIZZAT 4:LLE HENGELLE

Makuina normaalin pizzalistamme mahtavat vaihtoehdot!

45 €/ pizza

   
Bar Loosister All rights reserved © 2019 - Privacy policy